Loterij 2020

Algemeen

Op zaterdag 4 januari zijn wij in Hapert weer bij u langs geweest voor de jaarlijkse loterij. De opbrengst van deze loterij is als vanouds bestemd voor inwoners van Hapert die langdurig ziek zijn. Zij worden namelijk door ons tijdens Carnaval bedacht met een presentje in de vorm van een fruitschaal.

Evenals andere jaren zijn maakt u met uw lootjes kans op diverse prijzen, waaronder de hoofdprijs van € 225,-. Verder zijn er prijzen van € 125, € 50, € 25 (2x) en € 15 (4x). De prijs van een lot bedraagt € 0,50. De trekking van de prijzen is op 1 februari. De uitslag van de trekking zal in de PC55 en natuurlijk op de site van de Pintewippers (www.pintewippers.nl) bekend worden gemaakt.

Overigens willen wij u nu al verzoeken: kent u iemand die langdurig ziek is of in het ziekenhuis ligt en die door een bezoekje van de Prins of een afvaardiging van de Pintewippers een beetje opgepept kan worden, geef dan naam en adres door aan Henri Jansen (tel. 06-25201207) of met een mailtje naar secretariaat@pintewippers.nl zodat we met Carnaval niemand vergeten.

Bestuur c.v. de Pintewippers.

Vorig bericht
Kerststerren verkoop 2019!
Volgend bericht
Danstoernooi – 5 januari 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.