Archieven: Evenementen

  1. Home
  2. Evenementen
  3. Pagina 1
Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

februari 2020

Programma carnavalsvrijdag

februari 21, 2020
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

13.30 Opening Carnaval met de 55 plus-middag in de grote zaal van den Tref door de Prins en zijn gevolg. 14.00 Bekendmaking van de Senioren Prins van Hapert. 20.00 Sleuteloverhandiging op het gemeentehuis in Bladel.

Meer weten »

Programma carnavalszaterdag

februari 22, 2020
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

10.00 Bezorgen van fruitschalen bij de zieken in Hapert en bezoek aan de "Oudste Inwoner" van Hapert. 13.30 Opening van de Familiemiddag met presentatie van de Hofnar en het Paar van het Jaar 16.00 Gezamenlijke aftrap van de Hapertse Carnaval door alle Hapertse carnavalsverenigingen in Pintewippers Residentie den Tref 20.00 Opening Prinsenbal door de Prins. 22.30 Uitreiking van "de Lachebek" door de nieuwe Nar van de Pintewippers met aansluitend de uitreiking van "D'n Alaaf" door het Paar van het Jaar…

Meer weten »

Programma carnavalszondag

februari 23, 2020
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

11.00 Gebedsdienst in de kerk, muzikaal verzorgd door hofkapel "de Venneblaozers" 14.11 Vertrek van de Hapertse Carnavalsoptocht Route: Alexanderhof, Kerkstraat, Markt, Kerkstraat, Ganzestraat, Lange Schoor, Molenstraat, Lijsterstraat, van Gerwenstraat, van den Elsenstraat, Alexanderhof. 15.30 Aankomst optocht. Na de optocht delen de Jeugdprins en Prinses samen met de Prins snoep uit aan de jeugd bij de kleine zaal. Aansluitend prijsuitreiking Hapertse optocht. 19.00 Opening van het Carnavalsbal door Prins 22.00 Prijsuitreiking van de Hapertse Carnavalsoptocht door onze Prins.

Meer weten »

Hapertse optocht

februari 23, 2020
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

Carnavalszondag is volgens veel mensen dé Hapertse dag van carnaval. De grote carnavalsgroepen van Hapert lopen deze dag namelijk de Hapertse optocht. In omvang niet te vergelijken met de grote Kempenoptocht, maar qua sfeer zeker minimaal zo gezellig. Een geweldige saamhorigheid tussen de grote wagenbouwers CS Ge Kèkt Mer en Ge Wit Mèr Nooit, de grote loopgroep van C.V. de Apenkoppen en nog vele individuen, duo’s en andere kleine groepen.

Meer weten »

Programma carnavalsmaandag

februari 24, 2020
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

13.00 Startschot en vertrek van de Kempenoptocht vanaf Bamboo-Inn. Route: Oude Provincialeweg, Lindenstraat, Lijsterstraat, Molenstraat, Kerkstraat, Nieuwstraat. 14.30 Onthaal van de Kempenoptocht deelnemers door de Prins met zijn gevolg middels het afnemen van een Finish-defilé in de Nieuwstraat. 15.00 Grandioos feest met een DJ's in de grote zaal en in de foyer. 19.30 Prijsuitreiking van de Kempenoptocht met aansluitend Prinsenbal m.m.v. DJ Rob Klessens.

Meer weten »

Kempenoptocht

februari 24, 2020 @ 13:00 - 17:00
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

Het startschot wordt om 13.00 uur gelost door de Carnavalsprins van Hapert, Prins van de Pintewippers. Hierna zal de Kempenoptocht door de straten van Hapert trekken, waar de allermooiste wagens uit de weide omtrek voor u langs trekken. Bekijk de interactieve map en ontdek hoe de route loopt en waar alle hotspots zijn. Aansluitend aan de optocht zal er een groot feest los barsten in Residentie “Den Tref”. Be there!

Meer weten »

Programma carnavalsdinsdag

februari 25, 2020

09.30 Bezoek aan de Kloostertuin en Hapertse Kluis. Aansluitend wordt café de Herberg bezocht. 12.00 Bezoek aan Restaurant Bamboo-Inn en hierop volgend Grand-café 't Huukske. 14.30 Kleutermiddag met een zeer gevarieerd programma voor de allerkleinsten in de grote zaal. 17.30 Gevarieerd muzikaal programma in de grote zaal. 19.00 Verzuipen van Jeugdprins in de Jeugdresidentie. 20.30 Opening van het grandioos sluitingsbal van Carnaval. 23.00 De Prins wordt op gebruikelijke wijze uit zijn functie ontheven.

Meer weten »

maart 2020

Verbroederingsbal

maart 14, 2020
Den Tref, Alexanderhof 7
Hapert, Netherlands
+ Google Maps

De echte titanenstrijd wordt uiteraard gestreden tijdens de Kempenoptocht. Enkele weken daarna is het tijd om te verbroederen! Deelnemers, sponsors, jury, vrijwilligers, politie en toeschouwers; iedereen is uitgenodigd voor het verbroederingsbal in “Den Tref” te Hapert.

Meer weten »

september 2020

Boerenmert

september 20, 2020
Hapert Hapert, Netherlands + Google Maps

In 2020 zal er weer veel te zien zijn op de 40ste Boerenmert. Zowel jong als oud zullen oren en ogen te kort komen om alles goed te bekijken en te beluisteren. Tot dan!

Meer weten »

december 2020

Kerststerren verkoop!

december 12, 2020 @ 10:00 - 14:00

Ieder jaar, op de eerste zaterdag van december, komen wij bij u aan de deur om mooie kerststerren te verkopen. Echter, in verband met de coronapandemie hebben we er om gezondheidsredenen voor gekozen om dit jaar geen huis aan huis verkoop van kerststerren te organiseren. Het zou wel jammer zijn als we deze traditie daardoor zouden moeten doorbreken. Jaarlijks is het bij veel inwoners van Hapert gewoon dat er tijdens de feestdagen een of meerdere mooie rode en/of witte kerststerren…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Menu