ZITTINGSAVONDEN

Carnaval bij de Pintewippers wordt traditioneel voorafgegaan door de zittingsavonden “Vur Haopert, dur Haopert”.  Aangezien carnaval weer vroeg valt dit jaar is het meteen aanpoten en hebben we een gezellig druk programma. Zo hebben we ook dit jaar opnieuw twee geweldige zittingsavonden op het programma staan. Mooie avonden vol met een variëteit aan optreden, van dans tot tonpraters. Avonden die een samenkomen is van hét verenigingsleven van Hapert.

Kortom avonden die een goede opwarmer zijn voor het naderende carnaval. Met enkele nieuwe spetterende acts zijn de verwachtingen voor de zittingsavonden weer erg hoog. Met een combinatie van diverse groepen die jaarlijks terugkomen met een nieuwe voorstelling, en “first-timers” zijn we erg trots op deze gezellige avonden.

Het programma ziet er veelbelovend en gevarieerd uit. De amusante avonden in “Den Tref” vinden plaats op – nog te bepalen -.

De aanvang van de avonden is 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt evenals voorgaande jaren € 6,-. Voor niet leden van de Pintewippers geldt bij aanschaf van 10 kaarten of meer een entreeprijsprijs van slechts € 5,- per stuk!

IMPRESSIE ZITTINGSAVOND

Menu